İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yaptığımız kurumsal firmamız için ‘Finansal Güvence Danışmanı’ arayışımız bulunmaktadır…İş Tanımı; Müşterilerle iletişime geçerek gereksinimlerini belirlemek Ürün veya hizmetlerinin tanıtımı ve satışını gerçekleştirmek, Satış sürecinin etik kurallar çerçevesinde ve müşteri memnuniyeti ilkesiyle yürütülmesini sağlamak Temsil edilen şirketin prosedür ve yönergelerine uyumlu bir şekilde çalışmak Müşteri hizmetleri standartlarına uygunluğu sağlamak İlgili kararname ve yönetmelikleri takip etmek Haftalık aksiyon planlarını ilgili yönetici ile paylaşmak Finansal risklere ilişkin uzun vadeli tahminleri değerlendirmek için istatistiksel verileri analiz etmek


Aranan Nitelikler; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan veya satış alanında deneyimi olan en az lise mezunu Kariyerini satış ve finansal danışmanlık konusunda yapmayı hedefleyen Eğitimi kişisel gelişimin bir parçası olarak gören, İnsan ilişkileri güçlü, Analitik düşünebilen, çözüm sunabilen ve sonuç odaklı olan, Hedef odaklı çalışacak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da 2 yıl tecilli,Doğa HR Aydınlatma Metni: https:--dogahr.com-kvkkDoğa HR; Türkiye İş Kurumu nun 04.05.2018 tarih 970 numaralı izin belgesi ile faaliyet gösteren özel istihdam bürosudur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.