İŞ İLANI DETAYI

Adayımız Kurumsal bir firmada çalışmış ve en az 5 yıl iş tecrübesi bulunması gerekmektedir.Muhasebe Yönetimi: Şirketin muhasebe kayıtlarını tutmak ve finansal raporlar hazırlamakBütçe Hazırlama: Yıllık bütçeleri oluşturmak ve finansal tahminler yapmakFinansal Analiz: Şirketin finansal performansını analiz etmek ve iyileştirme önerileri sunmakNakit Akışı Yönetimi: Şirketin nakit akışını yönetmek ve likiditeyi sağlamakRisk Yönetimi: Finansal riskleri belirlemek ve bunlara karşı stratejiler geliştirmek.Yatırım Kararları: Yatırım fırsatlarını değerlendirmek ve şirketin varlıklarını yönetmekFinans Müdürü adayı, şirketin finansal stratejisini belirleyen ve şirketin uzun vadeli finansal hedeflerine ulaşmasını sağlayan kilit bir rol oynayacaktırAyrıca, şirketin tüm ödemelerini ve tahsilatlarını takip edecek, bankalar ve diğer finansal kurumlarla ilişkileri yürütecekFinans Müdürü, şirketin finansal sağlığını koruyarak şirketin kârlılığını ve büyümesini destekleyecek.


Erkek adaylar askerliğini tamamlamış olmalıdırTüm adayların ehliyeti olmalıdırKurumsal bir firmada ticaret,inşaat,üretim,iç-dış ticaret vb. alanlarda çalışmış olmalıdır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Samsun İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder