İŞ İLANI DETAYI

ANA OKULU,İLKOKUL,ORTAOKUL KADEMESİNDE ÖZEL EĞİTİM KURUMUYUZ ,KURUMUZDA YAPILACAK İŞLER; E-fatura, e-arşiv, e-irsaliye uygulamalarını vakıf olmak,Ön muhasebe konusunda en az 1 yıl deneyimli, MS Office Word-Excel programını kullanabilen,İş takibi konusunda kendisine güvenen, Dikkatli, düzenli İŞ TANIMI: Faturaların kesilmesi ve takibinin yapılması,Tahsilat takibi ve müşteri hesaplarının güncellenmesiBanka işlemlerinin takibi ve banka dökümanlarının düzenlenmesi,Çek Senet vbEvrakların takibini yapılması, Cari hesap takibi ve raporlanması,Evrak kayıt sürecini hızlı bir şekilde gerçekleştirmek ve düzenli olarak dosyalamak,MUHASEBE PROGRAMLARINDAN EN AZ BİRİNİ ,MS OFFİCE PROGRAMLARINI KULLANABİLENKURUMUMUZDA SABAH KAHVALTISI VE ÖĞLEN YEMEĞİ VARDIR.ÖZGEÇMİŞİNİZİ muhasebe@mahirokullari.com mail adresine gönderiniz.8:30-18:00 HAFTA İÇİ,CUMARTESİ 8:30-17:00,PAZAR-


NOT: İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN SOL ALT KÖŞEDE BULUNAN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA İRTİBAT BİLGİLERİ KISMINDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE İLETİŞİM TELEFON NUMARASINDAN YADA E-POSTA ADRESİNDEN ÖZGEÇMİŞ PAYLAŞARAK BAŞVURU YAPMALARI RİCA OLUNUR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Maltepe
Pozisyon : Banka-Finans
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Banka-Finans iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Maltepe veya Edmeg İstanbul Banka-Finans gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.