İŞ İLANI DETAYI

Tahsilatlar ve ödemelerin zamanında gerçekleşmesini sağlamak,Alacak ve borç takibi sürecine destek sağlamak,Nakit yönetimi alanındaki günlük operasyonları yürütebilmek,Bankalar ile ilgili süreçlerde yardımcı olmak,Kredi-çek-senet takiplerini yapmak ve ilgili finansal işlemleri yürütmek,Şirket ve bölüm bütçesini hazırlamak,Aylık bilanço, kar zarar tablolarını hazırlamak,Gerekli finansal raporları hazırlamak,Hazırlanan raporların analizine yardımcı olmak,Finansal süreçlerle ilgili evrak takibi ve sisteme girişini yapmak.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin muhasebe, finans, iktisat, işletme vb. bölümlerinden mezun, MS Office uygulamalarına hakim tercihen ileri seviyede excel kullanabilen ,Finans alanında en az 5 yıl deneyimli,Finansal konular ve yasal mevzuatlar hakkında bilgi sahibi,SAP FI kullanabilen tercihen ,Ekip çalışmasına yatkın,Analitik düşünce yapısı gelişmiş,Etkin problem çözme yeteneğine sahip,Zaman planlaması yapabilen,Disiplinli, iş takibi ve sonuçlandırılması konusunda sorumluluk sahibi.B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen takım arkadaşı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SÖĞÜTÖZÜ MAH. 2176 SOK. PLATİN TOWER NO:7 KAT:20 D:77 ÇANKAYA ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANKAYA , YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , ETİMESGUT , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Kutay ÇALIŞIR Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905321750649 E-posta : kutay.calisir@gggpetrolleri.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Banka-Finans
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905321750649
kutay.calisir@gggpetrolleri.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Banka-Finans iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Banka-Finans gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder