İŞ İLANI DETAYI

İş TanımıÖZEL BÜYÜK KOLEJ OKULLARI GOP KAMPÜSÜNDE çalıştırılmak üzere; Günlük finansal ve banka hesaplarını takip etmek muhasebeleştirmek,Tüm finans süreçlerini muhasebe departmanı ile koordineli bir şekilde yürütmek


Aranan Nitelikler -Üniversitelerin Finans, Bankacılık, İktisat, Maliye ve Ekonomi bölümlerinden mezun -İyi düzeyde muhasebe bilgisi olan, -Benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimli, -Likom Presto programı kullanımı konusunda tecrübeli, -Dikkatli ve analitik düşünebilen, detayları önemseyen, -Takım çalışmasına yatkın, -Bilgisayar ve Microsoft Office programları kullanımı konusunda tecrübeli, -Kasa, banka, çek ,senet , cari hesap, tahsilat ve ödeme işlemleri konusunda tecrübeli Finans personeli aramaktayız. Not:İlgililerin referanslarıyla birlikte özgeçmişlerini iletmeleri rica olunur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Banka-Finans
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara BÜYÜK KOLEJ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder