İŞ İLANI DETAYI

Hilton Garden Inn Safranbolu otelimiz için, Mali işler ve Finans biriminden sorumlu olacak  Finans Müdürü  adayları arayışımız bulunmaktadır.


Üniversitelerin İktisadi, İşletme, İdari Bilimler vb. bölümlerinden mezun,Ms Office Programlarını iyi derecede kullanabilen,Uluslararası zincir otellerde en az 5 yıllık yöneticilik deneyimi olan,Tercihen iyi derecede İngilizce bilen, Finans ve Mali işlerle ilgili tüm süreçleri yönetebilecek,Bütçe ve Raporlama konusunda tecrübeli,Yönetime haftalık, aylık ve yıllık olarak raporlama yapabilecek,Gelirler, Krediler ve Maliyet konularında bilgi sahibi,Tercihen turizm muhasebesi ve maliyet muhasebesinde deneyimli,Yönetim, iletişim, planlama yeteneği ve sunum becerileri güçlü,Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,Analitik düşünebilen, takipçi ve sorumluluk sahibi.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karabük
Pozisyon : Banka-Finans
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karabük Geneli İş İlanları