İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin işletme,iktisat, maliye vb ilgili bölümlerinden mezun,Muhasebe işleyişi, finansal süreçler konularında deneyimli,Finansal planlama ve raporlama süreçlerine hakim,Banka işleri ve nakit yönetim süreçleri konusunda bilgili,İyi derecede ERP bilgisi olanTercihen IFS,Aktif araç kullanabilen Finans Uzman Yardımcısı alınacaktır.Başvurmak isteyen adaylar b.albayrak@armsan.com adresine cv mail gönderebilirler.Cumartesi ve pazar tatil.


Takım ÇalışmasıGünlük banka işlemlerinin ilgili programlara kaydını oluşturmak,Günlük nakit kasa işlemlerini gerçekleştirmek ve kayıtlarını yapmak,Günlük,haftalık,aylık,ve dönemsel nakit akış tablosu ile gelir-gider,döviz,borç-alacak listelerini oluşturmak,Günlük nakit akışı raporları hazırlayarakyönetime günlük raporlamak,Banka kredi limit ve kredi kullanım süreçlerine destek vermek, sistemsel kayıt süreçlerini oluşturmak,Banka bakiye mutabakatlarını sağlamak,Ödeme talimatlarını hazırlayarak imza süreçlerini koordine etmek,Finansal muhasebe kayıtlarını yapmak,Ödeme ve tahsilat programlarınınn oluşturulmasını sağlamak,Çek ödemeleri ve tahsilat kayıtlarını oluşturulması,Şirket kredi kartlarının aylık kayıtlarının oluşturulması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (7.11.1999 - 9.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (7.11.1999 - 9.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DUDULLU OSB 1. CADDE NO:32 ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYKOZ , KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Bircan Albayrak Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 902166302600 E-posta : b.albayrak@armsan.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Banka-Finans
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902166302600
b.albayrak@armsan.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Banka-Finans iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Banka-Finans gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.