İŞ İLANI DETAYI

Pozisyon: Fen Bilgisi ÖğretmeniYer: Egebil Koleji Köyceğiz KampüsüGörev Tanımı:Fen Bilgisi Öğretmeni, öğrencilere fen bilimlerinin temel kavramlarını öğretmek, onların bilimsel düşünme becerilerini geliştirmek ve deneyler yaparak öğrenme süreçlerine katkıda bulunmakla sorumludur.Ana Görevler:Fen bilimleri derslerini hazırlamak ve öğretmek.Öğrencilerin gelişimini takip etmek ve değerlendirmek.Deney ve uygulamalar yapmak için laboratuvar ortamını düzenlemek.Öğrencilerle ve velilerle iletişim kurarak gerektiğinde bilgilendirme yapmak.Eğitim materyallerini güncel tutmak ve yenilikçi öğretim yöntemleri kullanmak.


Fen Bilgisi Öğretmenliği veya ilgili alanlarda lisans diploması.Öğretmenlik formasyonu veya pedagojik yeterlilik belgesi.Tercihen benzer pozisyonda deneyim.İletişim becerileri güçlü, öğrenci odaklı ve takım çalışmasına yatkın.Yenilikçi öğretim yöntemlerine açık ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilenFen Bilgisi Öğretmeni adayları arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Muğla EGEBİL EĞİTİM KURUMLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder