İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Bütün yiyecek ve ekipmanın restoran açılmadan önce hazır edilmesini sağlamak, kapanıştan önce doğru koşullarda saklandığından emin olmak.Görev bölgesini temiz ve düzenli tutmak, stokları tamamlamak.Vardiyasına başlar başlamaz sorumlu tutulduğu alanı, temizlik, hijyen, kalite, güvenlik standartları doğrultusunda kontrol etmek, standartlara uymayan durumları listeleyerek müdürüne bildirmek, talimatları doğrultusunda tamamlanmasını sağlamak.Servis kalitesini ve kasa bölgesinde siparişin doğru şekilde müşteriye sunulup sunulmadığını takip etmek.Stok maliyetlerinin kontrolünü sağlamak amacıyla, ürünlerin hazırlanışında ve servisinde malzemeleri prosedürlere uygun miktarlarda kullanmak.


Mevlana Petrol Grup, akaryakıt, fast food restoranları ve döviz bürosu alanlarında hizmet veren, Antalya merkezli bir şirketler topluluğudur.İçinde yer aldığı sektörlerde dinamik, öncü ve yenilikçi yapısı ile hızla gelişen grubumuzun, Antalya nın seçkin alışveriş merkezlerinde ve semtlerinde bulunan Burger King Fast Food Restoranlarımızda görevlendirilmek üzere; Ekip çalışmasına yatkın Güler yüzlü , müşteri odaklı Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilenEkip Üyeleri arıyoruz.SGK+MAAŞ+YEMEK


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİGÜN MAH.MEVLANA CAD. NO:72 ANTALYA MURATPAŞA ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ANTALYA MERKEZ , KEPEZ , MURATPAŞA , KONYAALTI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hande Hanım Ünvan : İşe Alım Sorumlusu Telefon : 905337482995 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Muratpaşa
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905337482995

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg Muratpaşa veya Edmeg Antalya Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder