İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Popeyes ve Burgerking restoranlarımızda çalıştırılmak üzere,Bütün yiyecek ve ekipmanın restoran açılmadan önce hazır edilmesini sağlamak, kapanıştan önce doğru koşullarda saklandığından emin olmak.Görev bölgesini temiz ve düzenli tutmak, stokları tamamlamak.Vardiyasına başlar başlamaz sorumlu tutulduğu alanı, temizlik, hijyen, kalite, güvenlik standartları doğrultusunda kontrol etmek, standartlara uymayan durumları listeleyerek müdürüne bildirmek, talimatları doğrultusunda tamamlanmasını sağlamak.Servis kalitesini ve kasa bölgesinde siparişin doğru şekilde müşteriye sunulup sunulmadığını takip etmek.Stok maliyetlerinin kontrolünü sağlamak amacıyla, ürünlerin hazırlanışında ve servisinde malzemeleri prosedürlere uygun miktarlarda kullanmak.


Takım ÇalışmasıAnalitik Düşünebilme,Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik,İletişim Ve İfade Yeteneği,Ekip çalışmasına yatkın,Güler yüzlü, müşteri odaklı,Enerji dolu, yüksek çalışma temposuna ayak uydurabilecek,Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Muratpaşa
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg Muratpaşa veya Edmeg Antalya Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder