İŞ İLANI DETAYI

Tekstil Ürünleri Yıkama ve Boyama İşlemleri yapan fabrikamız için işçi arayışımız bulunmaktadır, Tecrübe şart değil çalışmaya ve öğrenmeye istekli fabrika ortamında uzun soluklu çalışmak isteyen adaylar tercihimiz olacaktırServis imkanımız olmadığı için Gaziosmanpaşa ve Sultangazi civarındaki başvurular kabul edilecektirFabrikamızda haftanın beş günü 08:00 - 18:30 // 20:00 - 06:30 2 vardiyalı düzende çalışma olmaktadırCumartesi ve Pazar Tatil ayrıca resmi tatiller dini bayramlarda çalışma yapılmamaktadırSabah öğle ve akşam için yemekhanemiz mevcuttur


En az İlköğretim mezunu, Öğrenmeye açık İkamet adresi fabrikamıza yakın olan, Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek, Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan, Meslek öğrenmek isteyip güvenilir bir ortamda iş güvencesi ile çalışacak uygun adayları bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Gaziosmanpaşa
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Komonteks Tekstil Konf ve Yıkama San Dış Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Gaziosmanpaşa gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)