İŞ İLANI DETAYI

İş yerimizde engelli ve yaşlı bakım elemanı olarak çalışacak nitelikli eleman aranmaktadırAdayların İşkur üzerinden müracaatlarını yapmaları ve bakimmerkezibucak@gmail.com adresine ya da 0 533 434 20 46 numaralı telefona cv göndermeleri gerekmektedir.Çalışma şekli 08.00-16.00, 16.00-24.00 ve 24.00-08.00 olmak üzere üç vardiyadırİşe başlayan adaylar zihinsel ve ruhsal engelli bireylerin kişisel bakımlarının yapılması, korunup gözetilmesi, sürekli rehberlik ve refakat hizmetlerinden sorumlu olacaktır.


adaylar en az ilkokul mezunu olmalıdır.lise, önlisans ve lisans mezunu adayların; çocuk gelişimi, hemşire yardımcılığı, sağlık bakım teknisyenliği, engelli/yaşlı bakımı, ebelik, ebe yardımcılığı bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.yukarıda sayılan bölümler dışında herhangi bir bölümden mezun olan ya da ilkokul ve ortaokul mezunu kişilerin başvuru yapabilmesi için en az 305 saat olmak üzere engelli bakım, yaşlı bakım, bakıcı anne vb. kurslara katılarak sertifika almış olmaları gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Burdur
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : Telefon : 0 533 434 20 46
Mail Adresi : bakimmerkezibucak@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Burdur İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Burdur Geneli İş İlanları