İŞ İLANI DETAYI

Kuruluşumuzda hizmet almakta olan engelli bireylerimizin öz bakım ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak amacıyla Engelli Bakım Personeli istihdamı sağlanacaktır.


Sağlık meslek liselerinin anestezi teknisyenliği, tıbbi görüntüleme teknisyenliği, tıbbi laboratuvar teknisyenliği, tıbbi sekreterlik, acil tıp teknisyenliği, ortopedik protez ve ortez teknisyenliği, çevre sağlığı teknisyenliği, diş protez teknisyenliği ve benzeri bölümleri hariç diğer bölümlerden mezun olan, Liselerin çocuk gelişimi ve eğitimi, engelli veya yaşlı bakımı bölümü ile bu bölümlerin ön lisans programları mezunu olan, Ya da Milli Eğitim Bakanlığı onaylı asgari 400 saatlik Engelli Bakım, Yaşlı Bakım, Yaşlı ve Hasta Refakatçisi modüler programı veya yükseköğretim kurumlarının aynı amaçlı, eşdeğer eğitim programlarından sertifikası bulunan adaylar


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çankırı
İlçe : Çerkeş
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Çankırı Özel Çankırı Bakım Merkezi San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Çankırı ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çankırı , Edmeg Çerkeş gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çankırı ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Çankırı İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Çankırı Geneli İş İlanları