İŞ İLANI DETAYI

Kuruluşumuz Yeni Yıldızlar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çalıştırılmak üzere bakıcı personel arayışımız bulunmaktadırLiselerin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi mezunu , Engelli ve Yaşlı Bakımı Bölümü ile bu bölümlerin Ön Lisans programları,Hemşire, Acil Tıp Teknisyeni/Teknikeri, Ebe ve Ebe Yardımcısı bölümü mezunu olan ya da Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı asgari 305 veya 400 Saatlik Engelli Bakımı , Yaşlı Bakım , Yaşlı ve Hasta Refakatçısı Modüler Programı Sertifikasına sahip kadın personel arayışımız vardır.İlana başvuru yapacak kişierin öncelikle ''Başvur'' butonuna tıkladıktan sonra 0462 249 47 49 numaralı telefondan randevu alıp Ayşe ARSLAN YARDİBİ ile görüşeblirler.


Liselerin Çocuk Gelişimi ve Eğitimi mezunu , Engelli ve Yaşlı Bakımı Bölümü ile bu bölümlerin Ön Lisans programları,Hemşire, Acil Tıp Teknisyeni/Teknikeri, Ebe ve Ebe Yardımcısı bölümü mezunu olan ya da Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı asgari 305 veya 400 Saatlik Engelli Bakımı , Yaşlı Bakım , Yaşlı ve Hasta Refakatçısı Modüler Programı Sertifikasına sahip personel alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : Telefon : 0462 249 47 49
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Trabzon İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder