İŞ İLANI DETAYI

Yedaş Elektrik Dağıtım A.Ş sorumluluk sahasında tüketici operasyonları çözüm ortağıyızEn az yüksekokul mezunu , Yönetici vasıflarına haiz,Ekip Saha koordinasyon deneyimi olan ,İş gücü verimlilik esasına dayalı planlama yapabilecek,Personel ve iş yönetimi konusunda deneyimli.Yoğun çalışma temposuna uyumlu 25-40 yaş aralığında bay personel alınacaktır.Detaylar yüz yüze görüşülecekİlgilenenlerin cv lerini 'cagrikalyoncu@yil-es.com' adresine mail atmaları gerekmektedir.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (27.04.1999 - 1.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜLABİBEY MAHALLESİ BAĞCILAR 49.SOKAK NO:11/B ÇORUM ÇORUM MERKEZ ÇORUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALACA , BAYAT/ÇORUM , ÇORUM MERKEZ , İSKİLİP , KARGI , MECİTÖZÜ , ORTAKÖY/ÇORUM , OSMANCIK , SUNGURLU , BOĞAZKALE , UĞURLUDAĞ , DODURGA , LAÇİN , OĞUZLAR İrtibat Bilgileri : İsim : ÇAĞRI KALYONCU Ünvan : Telefon : 905398241450 E-posta : cagrikalyoncu@yil-es.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 17002,4 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çorum
İlçe : Alaca
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905398241450
cagrikalyoncu@yil-es.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Çorum ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çorum, Edmeg ALACA gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çorum ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Çorum İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Çorum Geneli İş İlanları