İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yaptığımız enerji sektöründeki kurumsal firmamız için ‘Almanca Bilen Müşteri Danışmanı’ arayışımız bulunmaktadır…Almanya nın lider enerji firmasında sende kariyerini profesyonelliğe taşımak ister misinO halde muhteşem iş fırsatı seni bekliyor!İş Tanımı;Müşterilerden gelen soru ve talepleri yanıtlamak


Firmanın Sağladığı İmkânlar; Yüksek sabit ücret! Tüm TR Home Office!Pazar sabit tatil! Özel sağlık sigortası! Inbound çalışma! En geç 21:00 dabiten çalışma!Sen de muhteşem imkânlardan faydalanmak istiyorsan ve kurumsal bir firmada kendini geliştirmek istiyorsan bu iş tam sana göre!Bilgisayar ve tüm ekipmanlar firmamız tarafından sağlanmaktadır.Ana dil seviyesinde Almanca biliyorsan  hemen başvur!Doğa HR Aydınlatma Metni:https:--dogahr.com-kvkkDoğa HR; Türkiye İş Kurumu nun 04.05.2018 tarih 970 numaralı izin belgesi ile faaliyet gösteren özel istihdam bürosudur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!