İŞ İLANI DETAYI

Pozisyon: Endüstriyel TasarımcıŞirket: Alpin Çelik Mutfak Gereçleri SanTicA.Ş.Alpin Çelik Mutfak Gereçleri SanTicA.Ş., sektöründe lider olan firmamızın tasarım ekibine katılmak üzere yetenekli ve deneyimli bir Endüstriyel Tasarımcı arıyoruzGörevler:- Yeni ürünlerin tasarım ve geliştirme süreçlerinde aktif rol almak- Tasarım ve üretim süreçlerini yönetmek ve koordine etmek- Müşteri ihtiyaçlarına ve pazar trendlerine göre ürün tasarımları oluşturmak- Müşterilere sunum yapılması- Eski ürünlerimiz ve bunların dataları üzerinde revizelerin yapılması- Ürün tasarımlarının prototip aşamalarını yönetmek- Tasarım ve üretim süreçlerinde kalite kontrol standartlarını sağlamak


- Endüstriyel Tasarım veya ilgili bir alanda lisans derecesi- Portfolyo sunumu- Rhinoceros, Solidworks veya benzeri programlarda deneyimli ve aktif olarak kullanabilecek Rhinoceros öncelikli tercih sebebidir - KeyShot veya Vray programlarında gerçekçi render çalışması yapabilecek- Tasarımlarını Photoshop, Sketchbook veya benzeri programlarda sunum haline getirebilecek- Tasarım sürecinde eskiz sketching ve tasarımsal düşünme ideation evrelerini atlamadan tasarım yapacak- Özgün ve yenilikçi tasarımlar geliştirerek bunları 3D ortama aktarabilecek- Üretim ve detay çözümleri üzerinde çalışabilecek- İmalat odaklı tasarım yapabilecek ya da kendini geliştirebilecek- Profesyonel çalışma ilkelerini benimsemişPersonel alımı yapılacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.