İŞ İLANI DETAYI

İş etüdü çalışmaları yaparak ürünlerin standart zamanlarını belirlemek,Verimlilik ve performans analizleri yapılması ve süreç geliştirme, iyileştirme çalışmalarını yapmak,Teknolojik gelişmeleri takip ederek yeni üretim ve işlem metotları geliştirmek,Her hafta ve -veya ay düzenli sorumlu olduğu işin tanımına uygun olarak ilgili bölümlere raporlama yapmak,Üretimde verimlilik ve kalitenin sürekliliğini hedef alarak proses ve akış şemalarını oluşturmak , değerlendirmek ve doğru akış ve yerleşimi belirmeye yardımcı olmak.Konfeksiyon üretim hattı ile ilgili verilerin toplanması, analiz edilmesi ve raporlanmasını sağlamak.Üretim planlama birimleri ile koordineli çalışmak.


Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun,Tercihen tekstil sektöründe deyimi olan,Microsoft Office programlarını aktif şekilde kullanabilen,Kapasite performans değerlendirmeleri, iş ve zaman etüdü yeteneği gelişmiş,Planlama, organizasyon ve problem çözme yeteneğine sahip,Ekip çalışmasına yatkın,Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,Üretim sahasında aktif çalışmayı seven,Liderlik vasıfları gelişmeye yatkın,İş takibi, planlama, zaman yönetimi ve raporlama becerileri kuvvetli,Ordu da ikamet eden veya edebilecek takım arkadaşı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (16.09.2004 - 21.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -35 (16.09.2004 - 21.08.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FATSA OSB MAHALLESİ 101 SK. ORFA GİYİM SANAYİ VE DIŞ TİC. AŞ. FATSA ORDU FATSA ORDU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : FATSA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : BÜŞRA ERDOĞMUŞ GÖKMEN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 905326956678 E-posta : insankaynaklari@orfagiyim.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ordu
İlçe : Fatsa
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905326956678
insankaynaklari@orfagiyim.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ordu ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ordu, Edmeg Fatsa veya Edmeg Ordu Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ordu ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder