İŞ İLANI DETAYI

Mersin Tarsus karayolu yolu üzerinde Tekstil Üretimi İç Giyim yapan İşerimize 25-40 yaş arası ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ alınacaktır.Şirketin belirlenen hedeflerine ulaşabilmesi, siparişlerin tam ve zamanında teslimi için üretimi dikkatli bir biçimde takip edecek,Siparişlerin en başından teslimatına kadar tüm üretim süreçlerinin planlamasını ve takibini yapacak,Fason üretim yapan atölyelerden günlük olarak üretim ve kesim adetlerinin alınması,Günlük üretim raporlarını takip etmek, haftalık ve aylık üretim planlamasını yapacak,Planlanan üretimin zamanında, düzenli, verimli ve istenilen kalitede olmasını sağlayıp sonuçlarının analiz edilerek ilgili yöneticiye raporlanması.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTakip, raporlama ve iletişim yönü kuvvetli,Ms Office Programlarını aktif ve etkin biçimde kullanabilen, tercihen Tedarik ve ERP Programlama sistemine hakim,Çözüm ve sonuç odaklı,İş disiplini yüksek,Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli,Tercihen Tekstil sektöründe çalışmış. 30-45 yaş arasıSistem ve Süreç Geliştirme konusuna hakimÜretim-Lojistik süreçlerini takip edip yönetecekErkek Adaylar için Askerlik Görevini tamamlamışAnalitik düşünce yapısına sahipİletişim becerileri güçlü ve takım çalışmasına yatkın.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (12.06.1999 - 15.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -35 (12.06.1999 - 15.05.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ANADOLU MAH.ATATTÜRK-8 BLV.DAĞ TEKSTİL. SİTESİ NO:130/A Akdeniz/MERSİN AKDENİZ MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MERSİN MERKEZ , TARSUS , AKDENİZ , TOROSLAR , YENİŞEHİR , MEZİTLİ İrtibat Bilgileri : İsim : EGEHAN SEVİLAY TORUN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZ. Telefon : 905321308366 E-posta : cv@dagtekstil.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905321308366
cv@dagtekstil.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder