İŞ İLANI DETAYI

Plastik Enjeksiyon Sanayi olarak hizmet veren Enka Plastik'te görevlendirmek üzere ,Ürün ve hizmetlerin en verimli bir şekilde üretim ve dağıtımında makina, iş gücü, hammadde, bilgi, enerji, çevre ve para gibi kısıtlı kaynaklardan oluşan sistemlerin tasarımını, işletilmesini ve yönetilmesini, ve bu sistemlerin üretkenliğinin ve rekabet gücünün geliştirilmesini sağlayan Endüstri Mühendisi alınacaktır.İlan için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra firma yetkilisi ile iritbata geçiniz.


Verimliliği arttırmak amacıyla iş süreçlerini yeniden tasarlar, organize eder ve kontrol eder.Maliyetleri düşürmek ve kaliteyi arttırmak için çeşitli stratejiler geliştirir.Etkin ve ekonomik üretim süreçlerine ulaşmak için analitik çözüm yöntemleri kullanırSüreçlerdeki verimsizlikleri belirler ve çözüm önerileri sunar.Verimlilik analizi, işletme yönetimi, üretim planlama ve kontrolü, kalite kontrol, tesis tasarımı gibi konularda çalışır.Üretim standartlarını belirler ve maliyet değerlendirmeleri yapar.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (11.04.2006 - 15.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -45 (11.04.2006 - 15.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜZELYURT MAH. 5775 SOK. NU:60 YUNUSEMRE MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MANİSA MERKEZ , YUNUSEMRE , ŞEHZADELER İrtibat Bilgileri : İsim : İNSAN KAYNAKLARI Ünvan : 0236 236 2140 Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Manisa ENKA PLASTİK VE KALIP SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder