İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Endüstri MühendisiŞirket: MarBeyaz Makina Sanayi A.Ş.MarBeyaz Makina Sanayi A.ŞOlarak, dinamik ve yenilikçi ekibimize katılmak üzere, sektördeki en son teknolojileri ve uygulamaları kullanarak iş süreçlerimizi geliştirecek bir Endüstri Mühendisi arıyoruz.Görevler:- İş süreçlerini analiz etmek ve iyileştirmek- ERP kurulumunda etkin rol almak- Üretimin üretim hedeflerine uygun şekilde yapılmasını sağlamak- Verimlilik ve kaliteyi artırmak için yeni sistemler ve prosedürler tasarlamak- Ekip çalışması ile projeleri yönetmek ve koordine etmek


- Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun- Tercihen makine sanayi sektöründe deneyimli- En az 1 yıl SAP ERP  yapısında ve kurulumunda görev almış- İlişkisel veri tabanı sistemleri konusunda bilgili- Analiz çalışmalarının yürütülmesi  ve dökümantasyonunun yapılması konusunda tecrübeli- İyi derecede İngilizce bilgisi- MS Office programlarına hakim- İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın- Proje yönetimi konusunda deneyimliMarBeyaz Makina Sanayi A.Ş. olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Bu pozisyon, kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için mükemmel bir fırsattır. Eğer siz de endüstriyel süreçlerin iyileştirilmesine tutkuyla yaklaşıyor ve yenilikçi bir ekibin parçası olmak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli MarBeyaz Makina Sanayi A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder