İŞ İLANI DETAYI

Ahşap banyo dolabı üreten fabrikada görevlendirilmek üzere endüstri mühendisi alınacaktır.İşin tanımı;Verilen üretim programı doğrultusunda imalat aşamalarının yönetilmesi,Malzeme ve üretim verimliliğini takip ederek fire oranlarını raporlayıp iyileştirilmesi,Üretimden kaynaklı kalite hatalarını değerlendirecek ve iyileştirici faaliyetler geliştirilmesi,Yatırım ve iyileştirme projelerinde fizibilite raporları hazırlarlanması,Kalite, Satın Alma, Lojistik, ve Bakım-Onarım departmanlarıyla iyileştirme projelerinde koordineli çalışılması.İŞKUR Sisteminden başvurunuzu yaptıktan sonra belirtilen mail adresine özgeçmiş göndererek başvuru yapabilirsiniz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeBilim ve MühendislikÜniversitelerin endüstri mühendisliği bölümünden mezun,Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi,Analiz ve raporlama yapabilen,Planlama ve iletişim becerisi yüksek,Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Tercihen mobilya üretim sektöründe deneyimli,Askerlik görevini tamamlamış,B sürücü belgesine sahip.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SMART BANYO ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 25. CD. NO:3 ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESKİŞEHİR MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Elif Hanım Ünvan : Telefon : 902222361905 E-posta : info@smartbanyo.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902222361905
info@smartbanyo.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder