İŞ İLANI DETAYI

Firmamız Bünyesinde Çalışacak Üretim, Planlama, İş takibi ve Kontrol Görevlerini Üstlenecek Endüstri Mühendisi Aranmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıBilgisayar kullanabilecek Microsoft Office Programlarını kullanabilenÖğrenmeye Açık İş Disiplinini benimseyen


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Erkek 22- -35 (24.04.2002 - 26.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Lisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALCI OSB MAH 2013 CAD. NO:25 ASO 2-3 OSB SİNCAN ANKARA SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MAMAK , SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri : İsim : GAMZE SOLMAZ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905346940418 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Mamak
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905346940418

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg MAMAK gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder