İŞ İLANI DETAYI

1Kurumsal tanıtım ve pazarlama stratejilerine uygun çalışma gerçekleştirmek,2Planlı müşteri ziyaretleri gerçekleştirerek müşteri havuzu yaratmak, 3Uzmanlık bölgesinde satılık veya kiralık gayrimenkul portföyleri oluşturmak,4Portföy ve müşterileri veri bankasına kaydederek takibini yapmak,5İnternet satış portalları ve sosyal medyayı aktif şekide kullanmak,6Sektörle ilgili gelişmeleri takip ederek müşterilere etkin danışmanlık sağlamak,7Ekip arkadaşları ve çevresi ile uyum içinde çalışma yürütmek,8Yasal mevzuat ve resmi kurum işlemlerine hakim olmak,9Daha adil bir paylaşım sisteminde performansa dayalı gelir elde etmek.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe1. Lise, Ön lisans veya Lisans mezunu olmak,2. Tercihen Emlak Yönetimi mezunu olmak, 3. MYK 4 veya MYK 5 Yeterlilik Belgesine sahip olmak,4. İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek olmak,5. Dış görünüşe özen göstermek,6. Güler yüzlü ve diksiyonu düzgün olmak,7. Aktif araç kullanıyor olmak,8. Eğitime ve gelişime açık olmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Balçova
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Danışman iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Balçova veya Edmeg İzmir Danışman gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder