İŞ İLANI DETAYI

İş TanımıGayrimenkul Satış Danışmanları, satıcılar ve alıcılar arasında profesyonel bir aracıdırSatış danışmanının sorumlulukları en iyi ve güvenilir şekilde pazarlama ve satın alma konusunda alıcılara rehberlik etmektir.Başlıca Görev ve Sorumluluklar Keşif turu sırasında gayrimenkul alıcılarına eşlik etmek, Ziyaret ettikleri mülkün uygunluğu ve değeri konusunda alıcılara danışmanlık yapmak, Potansiyel alıcılara teklifler sunmak, Uygun çözümler önermek için müşterilerin ihtiyaçlarını ve finansal durumlarını saptamak, Müşterilere piyasa koşulları, müzakere süreçleri, fiyatlar, ipotekler, yasal zorunluluklar ve ilgili konularda tavsiyelerde bulunmak, Gerekli evrakların hazırlanması sözleşmeler vb., Gayrimenkul piyasaları hakkında bilgi sahibi olmak, Şartların karşılandığından emin olmak için satın alma sözleşmelerini gözden geçirmek, Adil ve dürüst bir anlaşma sağlamak.Ücret ve Yan Haklar Maaş + Komisyon + SGK Sağlık SigortasıÇalışma Saatleri 08:30 - 18:00 Pazartesi - Cuma 10:00 - 15:00 CumartesiBaşlarken.Deneyiminiz olup olmaması bizim için önemli değildirAradığımız en önemli kriter dürüst ve yeni fikirlere açık olmanızdırÇalışmaya başladığınızda ihtiyaç duyacağınız eğitim ve destek 6 hafta boyunca Tekçe Akademi tarafından Istanbul, Göztepe ofisimizde sağlanacaktır.


İş Tecrübesiİstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Gayrimenkul sektöründe deneyim gerekli değildir ancak tercih sebebidir. İngilizce diline en az orta düzeyde hakimiyet, İletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, Proaktif ve takım çalışmasına yatkın, Sonuç odaklı, motivasyonu yüksek ve profesyonel bakış açısına sahip, Uzun vadeli bir kariyer planı hedefleyen, İnternet, Windows ve MS Ofis programlarını kullanabilen, Esnek çalışma saatlerine uyumlu, sahada / ofiste görev alacak, Eğitimin sürekli olduğuna inanan, kişisel gelişimine önem veren, Prezantabl, B sınıfı sürüş ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen, 25 ve 40 yaş arası, takım arkadaşları arıyoruz.Ücret ve Yan Haklar Maaş + Komisyon + SGK Sağlık SigortasıÇalışma Saatleri 08:30 - 18:00 Pazartesi - Cuma 10:00 - 15:00 CumartesiBaşlarken.Aradığımız en önemli kriter dürüst ve yeni fikirlere açık olmanızdır. Çalışmaya başladığınızda ihtiyaç duyacağınız eğitim ve destek 6 hafta boyunca Tekçe Akademi tarafından Istanbul, Göztepe ofisimizde sağlanacaktır.Başvurunuzu Hr@tekce.com email adresimize CV göndererek de yapabilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERDİVENKÖY MAH. NUR SOK. BUSİNESS ISTANBUL, A BLOK NO: 1A/410 ISTANBUL GÖZTEPE/TURKEY KADIKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : hr@tekce.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
hr@tekce.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!