İŞ İLANI DETAYI

ENHAR GAYRİMENKUL EMLAKEnhar gayrimenkul olarak aşağıdaki niteliklere uygun ekip arkadaşı arıyoruz.POZİSYONGayrimenkul DanışmanıİŞİN TANIMISatış & Pazarlama yetisi yüksekMüşteri ve Gayrimenkul Portföyünü yönetebilecekOfise gelen ve iletişime geçen müşterilerle ilgilenebilecekŞirket araçlarıyla portföy gezdirip pazarlamasını yapabilecek çalışma ve takım arkadaşı arıyoruz.


Bilgisayar Kullanımı, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeGENEL NİTELİKLERGüler yüzlüİletişim becerisi yüksek, hedef ve çözüm odaklıİşine ve kendine gereken özeni gösterenDüzenli çalışmayı seven ADAY KRİTERLERİBay Min. Lise mezunuAskerlik görevini tamamlamışEhliyeti olup aktif araç kullanabilen B SınıfıÇALIŞMA ŞEKLİTam Zamanlı


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -30 (25.04.2004 - 29.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ZAHİT MAH. AYYILDIZ CAD. NO. 25 ENHAR GAYRİMENKUL BAYBURT MERKEZ BAYBURT / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BAYBURT MERKEZ , AYDINTEPE , DEMİRÖZÜ İrtibat Bilgileri : İsim : HARUN YILDIRIM Ünvan : Telefon : 905394865837 E-posta : harun-27@outlook.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B [Deneyim: 1(Yıl)] Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bayburt
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905394865837
harun-27@outlook.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bayburt İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bayburt Geneli İş İlanları