İŞ İLANI DETAYI

Bu ilan genel başvuru niteliğindedirBaşvurmanız durumunda Mercedes-Benz Türk  bayiilerinin uygun iş pozisyonlarında değerlendirmeye girme imkanı kazanacaksınızMercedes-Benz Türk  bayiileri de uygun iş imkanları olduğunda sizlerle bağlantıya geçecektir.Mercedes-Benz Türk A.ŞNin, EML’miz Geleceğin Yıldızı projesine dahil olan Meslek Liselerinin Mercedes-Benz Laboratuvarlarından başarı ile mezun olanlar ilana başvuru yapabilirler.İlan tüm illerimiz için geçerlidirTürkiye nin hangi şehrinde olursanız olun, size en yakın Mercedes-Benz Türk bayilerinde istihdam edilme imkanına sahip olacaksınız.


Mercedes-Benz Türk A.Ş. nin, EML’miz Geleceğin Yıldızı projesine dahil olmuş olan Meslek Liselerinin Mercedes-Benz Laboratuvarlarından başarı ile mezun olduysan,Otomotiv sektörüne ilgili ve bu alanda kariyer hedefin bulunuyorsa,Takım çalışmasına yatkın, yaratıcı düşünce yeteneğine sahip isen, Aşağıdaki ilandan başvuru butonuna tıklayarak başvurunu tamamlayabilirsin.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.