İŞ İLANI DETAYI

Osmanlı Sigorta Brokerliği, önde gelen güçlü ve müşteri odaklı sigorta şirketleri ile hizmet vermekte; Büyümenin en üst düzeyde hizmet sağlanmasını temel olarak prensip olarak benimsemiştirKarşınıza çıkabilecek risklerinizi tanımlamayı sağlarPoliçe yapınızı, isteklerinizi ve parlaklıklarınıza göre belirlerEn iyi hizmeti sağlayan sigorta şirketlerinden en uygun teklifleri alır ve poliçenizi hazırlarlar.Tercihen Üniversitelerin Bankacılık/Sigortacılık veya ilgili bölümlerin mezun olması, Sigorta teknik bilgisine hakim,Farklı sigorta şirketlerinin ekranlarını kullanabilen, Müşteri verilerinin ardından yeni sigorta tekliflerinin hazırlanmasını sağlayabilecek ve süreci tamamlayabilecek, Mevcut ve potansiyel müşteri portföyünün ve yedek poliçelerinin takibini yapabilecek, Sigorta sektöründe Elementer Sigorta alanlarında en az 1 yıllık tecrübe sahibi Çalıştığı ekiplerin takip kabiliyeti, kişisel arayışımız mevcuttur.


Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıÖzgeçmişinizin değerlendirilmeye alınabilmesi için aşağıdaki bağlantıdan başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir;https://www.osmanlisigorta/insankaynaklari


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beşiktaş
Pozisyon : Sigorta
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEŞİKTAŞ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.