İŞ İLANI DETAYI

SAKARYA - Hendek 2.OSB de faaliyet gösteren Grup şirketlerimizden ÇEKYAT VE BAZA MEKANİZMASI üretimi yapan fabrikamızda çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklere sahip ELEKTROSTATİK BOYA OPERATÖRÜ ELEMANI aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeBoyahane veya ilgili alanda 1-10 yıl deneyim.Boyama teknikleri ve malzemeleri hakkında bilgi sahibi.İş sağlığı ve güvenliği konularında bilgi.Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü.Analitik düşünme ve problem çözme yeteneği.Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilme.Sosyal Hak ve diğer bilgiler yüz yüze görüşemde sağlanacaktır. GSM No: 0530 232 6143


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 21- -35 (31.10.2003 - 21.10.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 2.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2 NOLU YOL NO:14 KARGALI HANBABA HENDEK SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKYAZI , HENDEK , SAKARYA MERKEZ , ADAPAZARI , ERENLER , SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Özlem Kaya Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905302326143 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Hendek
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905302326143

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Hendek veya Edmeg Sakarya Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder