İŞ İLANI DETAYI

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesinde yer alan mermer plaka üretimi yapan fabrikamıza tecrübeli - tecrübesiz bay elektrik tekniker alımı yapılacaktır.Elektrik ve elektronik otomasyon bölümü mezunu olması tercih sebebidir.Başvuru için ilandaki numarayı arayarak randevu alıp fabrikamızda yüzyüze görüşme sağlanacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Sağlık Problemi Olmayan, Askerlik Görevini Tamamlamış, Üniversitelerin İlgili Bölümlerinden Mezun Tercihen Mermer Sektöründe Daha Önce Çalışmış,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (16.05.2004 - 18.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SÜLEYMAN DEMİREL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 101. CADDE NO:19 GÖNEN/ISPARTA ISPARTA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ATABEY , EĞİRDİR , GELENDOST , ISPARTA MERKEZ , KEÇİBORLU , SENİRKENT , SÜTÇÜLER , ŞARKİKARAAĞAÇ , ULUBORLU , YALVAÇ , AKSU , GÖNEN/ISPARTA , YENİŞARBADEMLİ İrtibat Bilgileri : İsim : ALİ HAKAN BEY Ünvan : Telefon : 902462909090 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
İlçe : Atabey
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902462909090

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektronik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Isparta ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Isparta, Edmeg ATABEY veya Edmeg Isparta Elektronik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Isparta ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Isparta İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder