İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Network yapısal kablolama ve zayıf akım sektöründe çalışan şirketimizin yurtiçi ve yurtdışı projelerinde tam zamanlı istihdam edilmek üzere personel aramaktayızPersoneller ile ilgili nitelik ve nicelik aşağıdaki gibidirTercihen Lise ve dengi okulların haberleşme bilişim elektrik elektronik bölümlerinden mezun tecrübeli tecrübesiz Tercihen araba kullanma ehliyetine sahip kişiler Tercihen şehir dışı ve yurtdışı manisi olmayan kişiler Tercihen Esnek mesai saatlerine uyumlu kişiler Tercihen sektörde okullu veya alaylı farketmez tecrübeli kişiler fusion splice, otdr, olts, fluke test ve sonlandırma cihazlarına hakim Yol yemek sgk ve prim sistemi ile çalışacak.


Network yapısal kablolama ve zayıf akım sektöründe çalışan şirketimizin yurtiçi ve yurtdışı projelerinde tam zamanlı istihdam edilmek üzere personel aramaktayız. Personeller ile ilgili nitelik ve nicelik aşağıdaki gibidir. Tercihen Lise ve dengi okulların haberleşme bilişim elektrik elektronik bölümlerinden mezun tecrübeli tecrübesiz Tercihen araba kullanma ehliyetine sahip kişiler Tercihen şehir dışı ve yurtdışı manisi olmayan kişiler Tercihen Esnek mesai saatlerine uyumlu kişiler Tercihen sektörde okullu veya alaylı farketmez tecrübeli kişiler fusion splice, otdr, olts, fluke test ve sonlandırma cihazlarına hakim Yol yemek sgk ve prim sistemi ile çalışacak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İÇERENKÖY MAH ÜSKÜDAR__İÇERENKÖY YOLU CD VIP CENTER BLOK İSTANBUL ATAŞEHİR ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : SERDAR MUTLU Ünvan : İŞVEREN Telefon : 905367482859 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905367482859

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!