İŞ İLANI DETAYI

MS SPEKTRAL Savunma Sanayi A.Ş., tasarlayıp geliştirdiği elektro-optik ve x-ray görüntüleme sistemleriyle savunma, güvenlik ve gıda sektörlerine yönelik yenilikçi çözümler üreten öncü bir Ar-Ge şirketidirVizyonumuzu gerçekleştirmek için büyük adımlarla ilerlediğimiz bu dönemde yetkin ve dinamik ekibimize Elektronik Teknisyeni olarak katılacak yeni ekip arkadaşımızı arıyoruzBu pozisyonun görev yeri olan fabrikamız Başkent OSB de yer almaktadırSorumluluklar:Sistem Entegrasyonu: Farklı elektronik bileşenlerin bir araya getirilerek kompleks sistemler oluşturulması.Teknik Sorunların Çözülmesi: Üretim sürecinde ortaya çıkan teknik sorunları ve arızaları teşhis etmek ve çözmek.Teknik Talimatlar ve Dokümantasyon: Üretim ve montaj için gerekli olan teknik talimatları kullanmak.Teknik Destek: Müşterilere teknik destek sağlamak ve sahada montaj süreçlerinin doğru bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak.Ar-Ge ile İşbirliği: Ar-Ge ekiplerinden üretimi devralmak ve tasarıma uygun şekilde üretimi sağlamak, geri bildirimde bulunmak.Saha Kurulumu ve Bakım Desteği: Saha kurulumlarına ve bakım süreçlerine destek sağlamak.Kalite Kontrol ve Süreç İyileştirme: Üretim süreçlerinde kalite kontrol prosedürlerini uygulamak, süreç iyileştirme çalışmalarını yürütmek ve üretim kalitesini sürekli olarak iyileştirmek.Test ve Devreye Alma: Entegre sistemlerin testlerini yapmak ve devreye almak.Arıza Tespit ve Giderme: Sistemlerde ortaya çıkan sorunları analiz ederek çözüm üretmek.İyileştirme Projeleri: Sistemlerin verimliliğini artırmak için iyileştirme projelerinde görev almak.Sektör:Savunma ve Uzay Araçları İmalatı İstihdam Türü:Tam Zamanlı


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıAranan Nitelikler:Teknik liselerin veya meslek yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun tercihen Elektronik, Otomasyon vb. alanlarda 2 yıllık eğitim.Elektronik montaj, bakım veya üretim alanında en az 2 yıl deneyim sahibi.Tercihen MS Office uygulamalarını etkin olarak kullanabilen.Tercihen ERP sistemleri ve üretim yönetimi yazılımları konusunda deneyim sahibi.Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi ve çözüm odaklı.İleri teknoloji ürünü yenilikçi çözümler üretmeye dair iç motivasyona sahip.İletişim becerileri güçlü ve teknik dokümantasyon hazırlayabilen.Tercihen B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (25.09.2004 - 28.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -45 (25.09.2004 - 28.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAŞKENT OSB MAH. 5. CAD. NO. 3 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Tolga Öztürk Ünvan : Telefon : 909053185005 E-posta : tolga.ozturk@msspektral.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Elektronik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 909053185005
tolga.ozturk@msspektral.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektronik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Elektronik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder