İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın AR-GE departmanı kapsamında ürünlerinin geliştirme süreçlerindegörev alacak,KIDEMLİ GÖMÜLÜ YAZILIM MÜHENDİSİ Elektronik ürünlerin gömülü kodlarını yazılması, Geliştirilen projelerin doğrulanmasına yönelik unity ve whitebox test faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi ve üretime aktarılması, Güncel teknolojik gelişmelerin takip edilmesi ve gerektiğinde proje dahilindeuygulanmasının sağlanması, Sahada rastlanan hataların giderilmesine yönelik hata giderme, iyileştirme, gerektiğinde saha çalışmalarının yapılması, İşi ile ilgili gerekli raporlamanın yapılması.


Üniversitelerin Elektronik Mühendislik veya eşdeğer bölümlerinden mezun Bare Metal gömülü yazılım geliştirme alanında en az 2 yıl deneyim sahibi, C/C++ Programlama dillerine hakim, Okunabilir ve sürdürülebilir kod yazabilen, Tercihen RTOS ve Linux işletim sistemi üzerinde uygulama geliştirme konusunda deneyimli, Tercihen daha önce IAR IDE ile çalışmış, Tercihen Battery Management System konusunda bilgili, ARM işlemciler ile yazılım geliştirme konusunda deneyimli, I2C, SPI, UART, RS232, CAN, Ethernet ve USB gibi arayüzlerde veprotokollerinde tecrübe sahibi, Doküman okuyabilecek seviyede İngilizce bilen, Microsoft Office programlarına ileri seviyede kullanabilen, GIT kullanmasını bilen Takım çalışmasına yatkın, Problem çözme, analiz, planlama, takip, becerisi yüksek, Araştırmacı, yaratıcı, analitik düşünce yapısına sahip, çözüm ve sonuç odaklı, İstanbul’un Anadolu yakasında veya İzmit ilinde ikamet edenÇalışma arkadaşları aramaktayız. Birikim Pilleri Çalışanlarına Sunulan AvantajlarSpor Kartları: Adınıza tanımlanan spor kartınızla birlikte 70'ten fazla spor faaliyetinden yararlanabilirsiniz.Tamamlayıcı Sağlık Sigortası: Birikim Pilleri’nde sağlığa önem veriyoruz. Siz de sağlık sigortasıyla kendiniz için geniş kapsamlı sağlık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.Doğum Günü İzni: Doğum gününüzde sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmenin tadını çıkarın.Kahvaltı: Güne, yemek salonumuzda sizi bekleyen sağlıklı kahvaltıyla enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz.Mazeret İzni: Yıllık izninize ek olarak iş başlangıcınızdan itibaren, her yıl için +3 gün mazeret izni kullanabilirsiniz.Flexlife: Yıl içerisinde yapılan yarışmalarda kazanacağın ödüller sanal kartınızda sizi bekliyor!İşveren Katkılı Bireysel Emeklilik Sistemi İGES: Birikim Pilleri’nin, çalışanlarına daha iyi bir gelecek sağlamak için yapmış olduğu özel emeklilik ödemesidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TEPEÖREN MAH İSTANBUL TUZLA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (İTOSB 4. CADDESİ NO: 8 TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , TUZLA İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : ridvanoksuz@birikimpilleri.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
ridvanoksuz@birikimpilleri.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KARTAL veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.