İŞ İLANI DETAYI

Bu talebe 'Ntm Elektrik Elektronik İnşaat San.ve Tic.A.ŞAdlı telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren firmada, 'Elektronik Haberleşme Telekomünikasyon Teknikeri' olarak çalışabilecek, aktif olarak araç kullanabilen, SRC Belgesi olan, Ofis programlarını kullanabilen ,Sabit FO & Swıtch & Aktif Arıza Personeli olarak çalışacak ,22-35 yaş arası,'Erkek 'adaylar başvuru yapabilirlerBaşvurmak isteyenlerin ilan metni sonundaki 'Başvur'butonuna tıkladıktan sonra , kadir.biber@ntm.com.tr adresine fotoğraflı Cv göndermeleri gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeSuperonline Fiber Optik Altyapı Sistemleri, Pop, ve Kurumsal lokasyonlarda, Fiber Optik Bağlantı,Ekipman Kurumlu Arıza Çözüm ve Önleyici bakım çalışmalarını yapacak,Lise ya da meslek yüksek okullarının tercihen Elektrik -Elektronik, Bilgisayar, Haberleşme vb. bölümlerinden mezun.Aktif olarak araç kullanabilen, SRC Belgesi olan,7/24 sahada arıza bakım müdahalesi yapabilecek, Ekip çalışmasında uyumlu, iletişim becerileri yüksek, Seyahat engeli olmayan,Ofis programlarını kullanabilen .Raporlama yapabilen,Erkek adaylar için; askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli,Sabit FO & Swıtch & Aktif Arıza personeli alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 22- -35 (26.04.2002 - 28.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ARTVİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ARDANUÇ , ARHAVİ , ARTVİN MERKEZ , BORÇKA , HOPA , ŞAVŞAT , YUSUFELİ , MURGUL , KEMALPAŞA İrtibat Bilgileri : İsim : KADİR BİBER Ünvan : YETKİLİ Telefon : E-posta : kadir.biber@ntm.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : 6 aylık kıdeminin dolmasından sonrasında 3 ayda bir yapılan değerlendirme neticesinde Performans prim ödemesi

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Artvin
İlçe : Ardanuç
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
kadir.biber@ntm.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektronik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Artvin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Artvin, Edmeg ARDANUÇ veya Edmeg Artvin Elektronik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Artvin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Artvin İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Artvin Geneli İş İlanları