İŞ İLANI DETAYI

İŞ TANIMI VE GENEL NİTELİKLER İş sağlığı ve güvenliği önlemlerini almak,Montaj parçalarını talimatına uygun olarak sıralamak,Montaj sürecinin aksamadan işleyebilmesi için montaj işlemlerini yapılan planlamaya bağlı kalarak ve talimatlara uygun olarak belirlenmiş hızda yürütmek,Parçaları ve ürünleri, montaj şemalarına ve talimatlarına uygun olarak monte etmek,Montaj sırasında tespit edilen uygun olmayan ürünleri sorumlusuna bildirmek,Montajı yapılan ürünleri belirlenen yerlere taşımak ve istiflemek,İş emrinde sorumlu olduğu alanları doğru bilgilerle doldurmak,Çalışma alanının genel temizliğini düzenli olarak yapmak,Teknik resim okuyabilmek,Gözlerini ve ellerini eşgüdümle kullanabilen, el aletlerini kullanabilecek kabiliyete sahip olmak,Şirketin kalite politikasını benimsemek, işinin hatasız ve kaliteli olmasına önem vermek,Montaj için kullanılan araçları korumak ve bakımlarını yapmak,Montaj planları, özellikleri ve teknik resimleri incelemek ve yorumlamak.Şirketin Kalite Yönetim Sistemi süreçlerinde, prosedürlerinde, talimatlarında vb dokümanlarında belirtilen görev, yetki ve sorumlulukları belirtildiği şekilde yerine getirmek.


Savunma Sanayi Sektöründe faaliyet gösteren Firmamız için aşağıda belirtilen niteliklerde Elektro Mekanik Montaj Teknisyeni arayışındayız.GENEL NİTELİKLERİlgili alanlarda Elektronik Haberleşme, Elektronik Teknolojisi, Elektrikli Cihaz Teknolojisi, Uçak Teknolojisi, Mekatronik, Makine, Elektrik vb. Meslek Lisesi veya Meslek Yüksekokulu mezunu olmak,Alanı ile ilgili imalat eğitimlerini almış olmak,İş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini almış olmak,Gelişime açık olmak,Tertipli düzenli olmak,İyi iletişim kurabiliyor olmak,Güvenlik soruşturması engeli olmamak,Fazla mesai engeli olmamak,Tercihen en az 2 yıl tecrübe sahibi olmak,Tercihen en az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak, Erkek adaylar için tercihen askerliğini yapmış-muaf olmakTercihen seyahat engelinin olmaması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (20.11.2006 - 22.10.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -45 (20.11.2006 - 22.10.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : UZAYÇAĞI CAD.1269.SOK. NO:7 OSTİM YENİMAHALLE ANKARA YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : GAMZE Ünvan : İK UZMANI Telefon : 905532229220 E-posta : gbidav@ekinoks-ag.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Montaj Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905532229220
gbidav@ekinoks-ag.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Montaj Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Montaj Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder