İŞ İLANI DETAYI

Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren AKUA DENİZER firmasında çalışmak üzere:Deneyimli,En az lise mezunu,Vakfıkebir ya da Beşikdüzü nde ikamet eden,ElektrikçiGenel mesleğinde çalışacak bay çalışma arkadaşları aranmaktadır.İlgilenenlerin ilanın alt kısmında yer alan Başvur butonuna tıkladıktan sonra 0 506 525 67 29 nolu telefondan Ömer AYDIN ile görüşmeleri gerekmektedir.


İş Tecrübesiistenmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SEYİT AHMET OSB 1 NOLU TRABZON BEŞİKDÜZÜ BEŞİKDÜZÜ TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : VAKFIKEBİR , BEŞİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ÖMER AYDIN Ünvan : ÜRETİM MÜDÜRÜ Telefon : 905065256729 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Beşikdüzü
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905065256729

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg Beşikdüzü veya Edmeg Trabzon Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder