İŞ İLANI DETAYI

Fabrikanın sistemine kayıtlı fabrika sahası dahilinde ya da haricindeki tüm O.G ve A.G tesisleri kurulumu, bakımı, işletilmesi, arıza tespiti ve onarımı konusunda baş elektrikçi ve/veya baş elektrikçi yardımcısı tarafından bildirilen iş planına göre çalışmak.Makine/cihaz ve donanımları gözlemleyerek normal olmayan durumları tespit etmekTüm elektrik makinaları ve aydınlatma tesisi için gerekli enerji kablolarının döşenmesi, kopukluk ya da arızalarının tespit edilmesi ve onarımını yapmak.Kullanılacak alet, araç, gereç ve donanımları hazırlamak İlgili makine/cihaz ve donanımların fiili çalışmalarını sistematik olarak kontrol etmekKurulum, yer değiştirme ve söküm işlemlerini gerçekleştirmekYüksek gerilim ve alçak gerilim hücrelerinin bakım, kontrol ve işletimini gözetim altında yapmak.


Askerliğini yapmış ya da muaf,Tercihen Endüstri Meslek Lisesi Elektrik ile ilgili alanlardan mezun olmak, yada MYK belgesi sahibi,En az 5 yıl mesleki tecrübe sahibi olmak.Fazla çalışma ve vardiyalı çalışma yapabilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞEKER FABRİKASI BOR NİĞDE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BOR , ÇAMARDI , NİĞDE MERKEZ , ULUKIŞLA , ALTUNHİSAR , ÇİFTLİK İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Niğde
İlçe : Bor
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Niğde BOR ŞEKER İletişim numarası

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Niğde ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Niğde, Edmeg BOR veya Edmeg Niğde Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Niğde ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Niğde İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Niğde Geneli İş İlanları