İŞ İLANI DETAYI

Orta Gerilim ve Yüksek Gerilim alanlarında genellikle fabrika kurumlumları, ENH, Trafo ve Beton Köşk işlerinde hizmet veren işletmemize tecrübeli veya yetiştirilmek üzere personel alımı yapılacaktır.BAŞVURULARINIZI YALNIZCA SİSTEM ÜZERİNDEN YA DA MAİL OLARAK İLETİNİZ. DEĞERLENDİRİLMELER SONUCUNDA OLUMLU SONUÇLANMASI DURUMDA TELEFON İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEYE DAVET EDİLECEKSİNİZ.İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, aşağıda belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışması ELEKTRİK VE ELEKTRONİK Bu iş, fiziksel dayanıklılığın yanı sıra dinamik olmayı gerektirir. Bu tür işler, uzun süre ayakta durmayı, diz çökmeyi ve ağır parçaları kaldırmayı içerir. Doğru devre bağlantılarını sağlamak için iyi bir görüş ve el­ göz koordinasyonuna sahip olunması gerekir. Arızaları teşhis etmek veya ağır nesneleri taşımak için ağır kaldırma ekipmanı kullanabilmek gerekir.Bileşenlerde ve elektrik sistemlerinde oluşan sorunları gidermek için el aletleri kullanılabilmelidir.Sorunları teşhis etmek için genellikle çeşitli araçlar ve cihazları kullanmayı bilmek gerekir.Bir elektrikçi, iç mekanlarda olduğu kadar dış mekanlarda da çalışabilmelidir.Bu meslek fiziksel olarak zorlayıcı olabilir, bu nedenle sağlık durumunun bu mesleği yapmaya elverişli olması gerekir.Elektrikçi, çoğu zaman ekiplerle çalışacağı için ekip yönetimi konusunda yetenekli olması gerekir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -60 (17.04.2006 - 20.03.1964 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YENİDOĞAN MAHALLESİ, KAFKAS SOKAK, NO:102/A KÜTAHYA MERKEZ KÜTAHYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÜTAHYA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : İlhan Bey Ünvan : Şirket Müdürü Telefon : 905302246714 E-posta : teknik.ofis@smnmuhendislik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905302246714
teknik.ofis@smnmuhendislik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kütahya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder