İŞ İLANI DETAYI

MİRAL SÜT Fabrikası bünyesinde çalıştırılmak üzere fabrika elektrik işleri konusunda tecrübeli teknik eleman alınacakır.Aranan ÖzelliklerErkekAskerliğini yapmış21-50 yaş arası8 saat + mesaiKonya Ereğli’de ikamet edenEkip çalışmasına uygunEn az Meslek Lisesi Elektrik Elektronik MezunuTercihen Ön Lisans Elektrik ve Elektronik bölümlerden mezunOtomasyon yapısına hakimFrekans inverteri bağlayıp rampa ayarları yapabilenKontaktör, role ve yumuşak yol verici gibi malzemelere vakıfSüt sektöründe çalışmış veya makine arızalarında müdahele edebilecek elektrikçi aramaktayız.Maaş + Servis + Yemek + SGKİletişim BilgisiKonya Ereğli Organize Sanayi Bölgesi Mirel Süt FabrikasıKargacı Mahallesi 95926Sokak No:3Telefon: 0332 717 00 72 CEP TLF: 0505 847 87 17


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 21- -50 (4.10.2003 - 5.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSB MİREL SÜT FAB. EREĞLİ/KONYA KONYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : EREĞLİ/KONYA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : EMET HANIM Ünvan : YETKİLİ Telefon : 903327170072 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Konya Ereğli
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903327170072

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya, Edmeg Konya Ereğli veya Edmeg Konya Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder