İŞ İLANI DETAYI

Kocaeli Dilovası'nda bulunan Jokey Turkey Ambalaj San A.Ş. Türkiye organizasyonunda,Elektrik Bakım Teknisyeni olarak çalışabilecek, takım arkadaşı aramaktayız, Meslek lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik bölümünden mezun, Benzer pozisyonda en az 4 yıl tecrübeli, Elektrik projelerini okuyabilen, Tercihan PLC ve Hidrolik bilgisi olan,Enjeksiyon makinaları ve işletme yardımcı tesislerinin bakım ve onarımı konusunda tecrübeli,Sorumluluk alabilen ve takım çalışmasına yatkın,Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek,İŞ TANIMIEnjeksiyon makinaları başta olmak üzere üretimdeki tüm makina, robot ve ekipmanın periyodik bakımlarının yapılması, arızalarına anında ve hızlı şekilde müdahale edilmesi,Kompanzasyon sistemlerinin takibinin yapılması, gerektiğinde onarılması,İşletme yardımcı tesislerinin kompresör, soğutucular, havalandırma, otomasyon vb. bakım ve arızı onarımlarının yapılması,Makinaların bakım onarım esnasında ve üretime verilirken hijyen koşullarında teslim edilmesi,Vardiyasında makina ve yardımcı tesislerin uygun şartlarda çalıştığının sürekli kontrolünün yapılması, aksaklıklara anında müdahale edilmesi ve gözlemlerin raporlanması,Geliştirme faaliyetlerinde aktif rol alınması,TOPLU GÖRÜŞME 26.03.2024 Tarihinde 14:30'da Gebze Sivil Toplum merkezinde İSU BİNASI yapılacaktır


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe3 Vardiya 4’lü Sistem çalışabilecek,Dilovası, Gebze, Darıca, Çayırova’ya servis imkanı.Haklar;Brüt Maaş + İkramiye 4 Brüt Maaş + Prim +Aile Yardımı + Çocuk YardımıDiğer Sosyal Haklar;Ramazan Bayramı Parası + Erzak ÇekiKurban Bayramı Parası +Erzak ÇekiYakacak YardımıEğitim YardımıTamamlayıcı Sağlık Sigortası 6. aydan sonraAyakkabı ÇekiYıllık İzin ÜcretiEvlilik YardımıDoğum YardımıÖlüm YardımıUygun adaylar başvur butonuna basarak firma yetkilisiyle iletişime geçmelidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (19.04.2004 - 21.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GEBKİM GEBZE KOCAELİ V İHTİSAS KİMYA ORGANİZE SAN. BÖL. REFİK BAYDUR CAD. NO:15 GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : BUSE TUNÇ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI ASİSTANI Telefon : 905309178171 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905309178171

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kocaeli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder