İŞ İLANI DETAYI

Şirketimiz; Türkiye ekonomisinin önemli yapı taşlarından biri olan OYAK Grup bünyesinde yer almaktadır.Yarım asırdan fazla bir süredir Türk çiftçisine ve Türkiye Tarımına hizmet sunan, sektörünün lider firmalarındandır.Elektrik Bakım İşçisi pozisyonunda aday arayışımız mevcuttur.;lgili pozisyonun görev tanımı aşağıdaki gibidir;İşin Tanımı:Elektrik arıza bildirimlerinde talimatlar doğrultusunda hareket edip ivedi bir şekilde müdahale etmek, olumsuz durum ve gelişmeleri derhal amirine bildirmek.Tesis Müdürlüğü içindeki bütün makine, cihaz ve ekipmanların standartlara uygun olarak enerji bağlantısını temin ve kontrol etmek.Fabrikanın bütün topraklama ve benzeri periyodik kontrollerinde yetkililere refakat etmek, amirini bilgilendirmek, gerekli görülen düzeltmeleri yapmak.Ünitelere göre ayrılmış olan elektrik sayaçlarını aylık periyodlarda okumak ve kayıt etmekTesis zayıf akım ve yangın sistemleri konularında amir talimatları ile işlemler gerçekleştirmekİş arayan danışmanınızdan işe gönderme formu aldıktan sonra, irtibat numarasından randevu alarak şahsen iş görüşmesine gitmeniz gerekmektedir & şifreniz ile e-şube sistemimizden giriş yaparak, bu talebin başvur butonuna tıkladıktan sonra, irtibat numarasından randevu alarak şahsen iş görüşmesine gitmeniz gerekmektedir.


İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe-Tercihen meslek lisesinin ilgili bölümlerinden mezun,-Min. 2 yıl deneyimli-Daha önce zayıf akım ve yangın sistemleri konularında tecrübeli,-Esnek çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,--İş disiplinine sahip ,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 22- -50 (23.04.2002 - 26.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MURADİYE MAH. GÖL YOLU CAD. NO:71 ORHANGAZİ ORHANGAZİ BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEMLİK , ORHANGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : HAMİ KÜÇÜK Ünvan : İnsan Kaynakları iş Ortağı Telefon : 905396358974 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Gemlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905396358974

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg GEMLİK veya Edmeg Bursa Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bursa İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder