İŞ İLANI DETAYI

Fabrikadaki elektrik işlerini yapacak deneyimli personel alınacaktır.Makine elektiriğini de bilen kişiler tercih sebebidir.firmada vardiyalı çalışma mevcuttur.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 25- -40 (23.04.1999 - 25.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSABEYLİ İSTİKLAL MAHALLESİ 1273. SOKAK NO: 7 NAZİLLİ AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NAZİLLİ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Nazilli
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Aydın NAR GIDA MADDELERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın, Edmeg NAZİLLİ veya Edmeg Aydın Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder