İŞ İLANI DETAYI

Her geçen gün büyümekte olan şirketimizin Beylikdüzü' nde bulunan tesisimizde görevlendirilmek üzere; MYO veya Meslek Liselerinin Elektrik Elektronik bölümlerinden mezun, Endüstriyel tesislerin bakım onarım bölümlerinde en az 3 yıl deneyimli, Elektrik projelerini okuyup, arıza takibi yapabilen, Otomatik kumanda ve PLC otomasyon sistemleri ile kontrol edilen makinelerin arızalarında tecrübe sahibi, Tercihen hidrolik ve pnömatik konusunda bilgi sahibi, Pratik, çözüm odaklı ve iletişim becerileri gelişmiş, Servis Güzergahı: Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmece, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar'Elektrik Bakım Teknisyeni' takım arkadaşı arıyoruz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeYan HaklarDini bayramlarda yarım asgari ücret bayram harçlığı2 bayram toplamı 1 asgari ücret ödenmektedir. 2 bayram toplam: 17.002 TL3 ay yakacak yardımıAralık, ocak, şubat/Aylık 1.000 TL Toplam:3.000 TLYılbaşı hediye çeki 1.500 TLEğitim desteği yılda birkez eylül ayındaRamazan ayında erzak desteğiÖzel tamamlayıcı sağlık sigortasıDini bayram fazla çalışma mesaisi %400Milli bayram fazla çalışma mesaisi %250


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -42 (22.07.1999 - 24.06.1982 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERMERCİLER SAN SİTESİ 8. CAD NO:15 BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜYÜKÇEKMECE , KÜÇÜKÇEKMECE , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Özlem Yörük Ünvan : İnsan Kaynakları Uzmanı Telefon : 905380142757 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Büyükçekmece
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905380142757

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BÜYÜKÇEKMECE veya Edmeg İstanbul Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.