İŞ İLANI DETAYI

Meslek liselerin elektrik - elektronik mezunu veya deneyimli elektrikçi , yada ÖN LİSANS elektrik bölümü mezunu,EKART BELGESİ olanlar öncelikli , alçak ve yüksek gerilim enerji tesislerinde çalışmış , ARIZA ve bakım onarım konusunda saha deneyimi olan kişiler öncelikli olmak üzere deneyimli elektrikçi ihtiyaçı bulunmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Proje Tabanlı Çalışma, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe. B ehliyet aktif araç kullanabilen


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (3.05.2004 - 4.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DÖKMETAŞ MAH. TEKS. İTH. OSB__6 CAD. DİYARBAKIR YENİŞEHİR DİYARBAKIR MERKEZ DİYARBAKIR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BİSMİL , ÇERMİK , ÇINAR , ÇÜNGÜŞ , DİCLE , DİYARBAKIR MERKEZ , ERGANİ , HANİ , HAZRO , KULP , LİCE , SİLVAN , EĞİL , KOCAKÖY , SUR , YENİŞEHİR , KAYAPINAR , BAĞLAR İrtibat Bilgileri : İsim : sümeyye hanım Ünvan : Telefon : 905388180956 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Diyarbakır
İlçe : Bismil
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905388180956

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Diyarbakır ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Diyarbakır, Edmeg BİSMİL veya Edmeg Diyarbakır Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Diyarbakır ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Diyarbakır İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder