İŞ İLANI DETAYI

Tesan olarak, 1980 yılından bu yana güçlü kadromuz ile endüstriyel otomasyon sektörüne ürün ve mühendislik çözümleri sunmaktayızKuruluşumuzdan bugüne dek, endüstrinin birçok alanında ürün ve mühendislik hizmetlerini gururla sağladıkSistem sürekliliği ve güvenilirliğinin ön planda olduğu projelerimiz ile her sektöre özel, optimum çözümleri özenle sunuyoruzİstanbul-Ümraniye Genel Merkez, Kırıkkale ve İzmit rafinerilerindeki şantiyelerimizde görevlendirilmek üzere; ELEKTRİK USTASI VE ELEKTRİK KALFASI istihdam edilecektirŞEHIR DIŞINDAN BAŞVURU YAPAN ADAYLAR İÇİN KONAKLAMA İMKANI SUNULACAKTIR. -Elektrik ve enstrümantasyon ekipmanlarının kurulum, bakım ve onarımlarının yapılması. -Multimetre, izolasyon direnci ölçüm cihazı gibi ölçüm ve kalibrasyon cihazlarının kullanılması. -Motor kontrol ve kumanda devrelerinin kurulum ve bakım çalışmalarının yapılması. -Olası arıza durumlarında müdahalede bulunarak arıza ve sorunların hızla tespitinin gerçekleştirilmesi -Kullandığı el aletlerinin temiz ve işlevsel bir şekilde muhafaza edilmesi -Yüksek gerilim trafo ve kesicileri, alçak gerilim motor kontrol panelleri, zayıf akım-Yangın -Algılama-CCTV ve PAGA sistemleri, UPS sistemleri ve DCS-PLC sistemlerinin kurulum, bakım ve onarım çalışmalarının yürütülmesi.


Meslek Yüksek Okulu veya Teknik Liselerin Elektronik-Elektrik-Otomasyon-Mekatronik bölümlerinden mezun olmak VEYA İLGİLİ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİNE SAHİP OLMAK, Tercihen Endüstriyel Tesisler, Enerji santrali veya petrokimya tesislerinde en az 5 yıl tecrübe sahibi olan. Patlayıcı ortamlar ve proses enstrümantasyonu konusunda tecrübeli. Yüksek ve alçak gerilim elektrik dağıtım sistemleri hakkında bilgi sahibi olan. Sahada teknik çalışmaları gerçekleştirebilecek uygulama becerisine sahip olan. EKAT belgesine sahip olan tercih sebebidir. Elektrik devre şemaları ve uygulama projelerini etkin bir şekilde okuyabilen. Kablaj, montaj ve test işlemlerinde deneyimli olan. DCS-PLC sistemlerinde tecrübe sahibi olan Otomasyon ve zayıf akım sistemleri konusunda tecrübeli. Sahada kullanılan enstrümanların basınç-sıcaklık-akış ve seviye transmitterleri, manometreler, termokupl benzeri bakımı, çalışması ve doğrulaması-kalibrasyonunda tecrübeli Temel pnömatik ve hidrolik kontrol bilgisine sahip olmak, Güç ve kontrol devrelerini bilmek ve arıza tespiti yapabilmek, Arıza tespit, onarım ve test alanlarında tecrübe sahibi Ölçü ve kalibrasyon cihazlarını kullanmayı iyi derecede bilen,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Tesan Elektrik Otomasyon Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.