İŞ İLANI DETAYI

YENİ AÇILAN MANİSA AKHİSAR MEDAR MAHALLESİ TOKİ KONUTLARI SİTE YÖNETİMİ PERSONELİ OLARAK ÇALIŞACAK TEKNİK MESAİ ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ.Site yönetimine ait ortak alanlardaki elektrik, mekanik ve tesisat iş tanımında görevlendirilecek.Kabul edilen personele ikamet etmesi için daire tahsis edilecektir.


Meslek lisesi mezunu ya alanında sertifika sahibi,Tesisat, elektrik ve mekanik alanında tecrübeli.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (25.04.2004 - 27.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MEDAR MAH. SÜLEYMANLI ASFALTI CADDESİ NO:43/6/K AKHİSAR/MANİSA ADRES KODU: 5443396378 AKHİSAR MANİSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : AYŞEN SERTKAN Ünvan : SİTE MÜDÜRÜ Telefon : 905399629506 E-posta : manisamedar@emlakyonetim.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf En Az Ücret : 19200 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Akhisar
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905399629506
manisamedar@emlakyonetim.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg AKHİSAR veya Edmeg Manisa Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder