İŞ İLANI DETAYI

İDE ELEKTRİK, sektöründe lider bir firma olarak, Elektrik Teknikeri pozisyonu için yetenekli ve deneyimli adaylar aramaktadır.Adıyaman İndere de bulunan deprem konutları şantiyemiz için elektrik teknik ofis tecrübesi olan, kuvvetli akım, zayıf akım, aydınlatma projelerinde çalışmış ve raporlama yapabilecek Elektrik Proje Çizimcisi takım arkadaşları aramaktayız.Konaklama şehir merkezinde, şirketimize ait bulunan evde olacak, ulaşım şirket araçları ile sağlanacaktır.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması- 2-5 yıl deneyimli,- Autocad elektrik projesi çiziminde deneyimli- Teknik ofis çalışmalarında, raporlama ve ataşman hazırlayabilecek- Yakın bölgede ikamet eden veya şehir merkezinde şirketimize ait evde konaklayabilecek,- B sınıfı ehliyetli, - Erkek adaylar için askerliğin yapılmış olması tercihimizdir.İDE ELEKTRİK olarak, dinamik bir çalışma ortamında yer alacak, yenilikçi ve yetenekli bir Elektrik proje çizim takım arkadşları arıyoruz. Siz de bu niteliklere sahipseniz, başvurunuzu bekliyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -459.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -45 (6.09.2004 - 9.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ADIYAMAN İNDERE DEPREM KONUTLARI ADIYAMAN MERKEZ ADIYAMAN / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : SUAT GÖK Ünvan : Koordinatör Telefon : 905064486624 E-posta : suat.gok@ideelektrik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış En Az Ücret : 35000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 40000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adıyaman
İlçe : Adıyaman Merkez
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905064486624
suat.gok@ideelektrik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adıyaman ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adıyaman, Edmeg Adıyaman Merkez veya Edmeg Adıyaman Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adıyaman ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Adıyaman Geneli İş İlanları