İŞ İLANI DETAYI

Genel Merkezi Sakarya'da bulunan, İzmir Aliağa ilçesinde operasyon ofisiyle birlikte enerji sektöründe faaliyet gösteren firmamızda istihdam edilmek üzere;En az lise mezunu veya Mesleki Yeterliliği olan,Erkek,Elektrikçi Mesleğinde, Yüksek Gerilim, Şalt Sahası, Trafo, Kesici vbElektrik sistemlerinde bakım-onarım, test, kurulum, montaj, demontaj, malzeme hazırlama işlerinde görev alacak çalışma arkadaşı aramaktayız.Yemek var, Servis yok, Sosyal olanak var Bayram,yakacak yardımı,kırtasiye yardımı.İl dışı çalışmalarında günlük ücretin üzerine ek olarak günlük harcırah,Çalışma gün ve saatlerimiz 08:30/17:30 PAZAR TATİLBaşvuru yapacak adayların cv'lerini ik@duganenerji.com adresine mail yoluyla iletmeleri rica olunur.


Tercihen Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezunu yada Ustalık Belgesi olan,Sahada çalışmayı seven,Seyahat engeli bulunmayan,Aktif araç kullanabilen B sınıfı ehliyet sahibi ,İnsani ve beşeri ilişkileri kuvvetli,Takım çalışmasına yatkın,Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık,Askerliğini yapmış veya muaf,En az 2 yıl deneyimli.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : Mail Adresi : ik@duganenerji.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder