İŞ İLANI DETAYI

Bölüm ile ilgili teknik hizmetler atölyesini ve deposunu işler halde tutar, temizliğini yaparTüm teknik alanların temizliği, korunması ve işler halde tutulmasından diğer ekip elemanları ile birlikte sorumludurBakım firmalarına eşlik eder ihtiyaç amirinin bilgisi dahilinde taleplerini yerine getirirTüm cihaz ve ekipmanların onarılmasında da destek verirToplantı grupları organizasyonlarında ses, ışık, görüntü ve telefon sistemleri ile ilgili gerekli teknik desteği verirOda arızalarında misafire karşı otel standartlarına uygun olarak davranırTeknik departmanı ile ilgili verilen diğer görevleri yaparElektrik ile ilgili tüm arızaları onarırDiğer arızaların onarılması konusunda yetkisi dahilinde destek verirMakine bakım planına göre bakımları yapar.


Alanında deneyimli,Güleryüzlü ve pozitif,Alanında Mesleki Eğitim Belgesi olan,Sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkınİletişimi kuvvetli, insan ilişkilerinde başarılı


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Samsun Sheraton Grand Samsun Hotel İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder