İŞ İLANI DETAYI

Gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin üretim hattındaki makinelerin elektriksel bağlantılarını yapabilecek ve arızalarını tespit ederek giderebilecek, fabrika genelinde bakım çalışmalarını yerine getirecek Elektrik ve Mekanik Bakım personeli aramaktayız.


Muğla -Seydikemer de ikamet eden veya edebilecek olanElektrik Ve Mekanik Bakım TeknisyeniMeslek Yüksek Okulları veya Liselerin Elektrik ya da Makine bölümlerinden mezun,Fabrika veya benzer işletmelerde bakım departmanlarında en az 3 yıl çalışmış,Otomasyon, kumanda devreleri konusunda deneyim sahibi,Mekanik Sistemler ve Elektriksel Arıza Tespiti yapabilen,Sahada Muhtelif Cihaz ve Ekipmanların Şebeke Bağlantılarını yapabilen,Sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık,Hedef sonuç odaklı çalışan,Takım çalışmasına yatkın olmak,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.B sınıfı sürücü belgesi olan ve aktif olarak araç kullanabilen,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Seydikemer
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg Seydikemer veya Edmeg Muğla Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder